главно меню на сайта Nyda.bg

Краят на супер въшката

Това е както продуктов блог пост, така и кратко напомняне за действието на диметикона върху живота на въшките.

Знаете ли, че има на този свят едни такива, мрачни дни, в които главата ни сърби. Обикновено тогава влизаме в банята и щателно почистваме всеки инч от нея. Но има и такива, още по-черни дни, в които това не помага. Тогава започват да преминават през нас едни злокобни мисли.. - Да не би.. Не не, няма от къде..то въшки вече няма - Но въшки има, и те са тук, за да полазят всеки скалп, оставяйки ни на милостта на препаратите против налазници.

Това, което никой не ни казва преди да се сблъскваме с такъв многокраков проблем е, че въшките освен нахални, могат да бъдат и супер резистентни към повечето препарати. Да, добре прочетохте: супер въшките съществуват и техният единствен криптонит се крие във формулата на NYDA® Express.

Какво всъщност прави този препарат толкова специален, че ако въшките имаха своя държава, определено щяха да имат няколко служби за борба с организираното двойно действие на диметикона.

Е, въшките нямат държава, но пък тяхното оцеляване е поставено на карта. Такава, каквато никой не би искал да изтегля от тестето.

*Aaaand action*

Принципът на действие на NYDA® Express е основан на двустепенения диметикон. Две специални силиконови масла - тънка, лесно летлива течност при стайна температура и вискозна течност, която е сравнително трудна за изпаряване. Двете съставки се комбинират в смъртоносен заместител на кислорода. Така за въшките не остава друго, освен да сложат делата си в ред и да напуснат скалпа ви завинаги. Процедурата е безболезнена за всички участници в нея.

Инструкции за злоупотреба с правата на въшките:

Поради механизмът на действие на NYDA® Express не е възможно да се придобие резистентност от страна на чаровните смукатели. Това би означавало да привикнат да не дишат, а както знаем, физиологичните закони определят един привикнал на недишане индивид към графата “безвъзвратно загубили битката”.

И така в разрез с прословутата фраза, спасение не дебне отвсякъде, но такова има. Казва се NYDA® Express и се намира в аптеките в страната.

Ние винаги сме до вас.

*Това би бил лозунг и на самоуважаващ се паразит, но както кислородът на въшките, опасали като индийска нишка скалпа ви, така и паразитът се изпарява и остава в миналото.*

Пръс, пръс. Край.